new2_listek.jpgboxbusiness.jpgbox-businessplus.jpgbox-email.jpgbox_file.jpg
                  slika_avast_bp.jpg

 Топ понуди по промотивни цени повеќе...

            ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ ОЧЕКУВААТ ОД АНТИВИРУСНАТА ЗАШТИТА:
            БРЗИНА, ПЕРФОРМАНСИ, СТИЛ И ВЕРЗИИ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК:

Специјални попусти за сите непрофитни ИНСТИТУЦИИ повеќе...
За сите информации контактирајте не, а ние Ви ветуваме дека ќе се обидеме да
Најдеме најдобро решение за заштита на Вашите скапоцени податоци
kонтакт

avast! Free Antivirus 6.0

ПОТПОЛНО БЕСПЛАТНА целосна заштита за сите домашни корисници
Од вируси, тројанци, црви, spyware, рекламирање и други злонамерни штетни програми, родителски контроли, e-mail заштита,....

- автоматска надградба (дневно)
- на македонскиот  јазик
По симнувањето и инсталирање на програмата , потребно е само да се регистрирате.

avast! Internet Security 7
avast! Pro Antivirus 7

- целосна заштита од вируси, тројанци, црви, spyware,
  рекламни содржини и други штетни програми

- пристаплив Firewall и anti-spam заштита

- Phishing (спречување на кражба на лични податоци)
  Специјални попусти за сите непрофитна целинституции: 

Специјални попусти до 50% за сите непрофитни институции
како здравството и образованието

30 дена бесплатно користење download
Топ понуди
повеќе

Контакт l Помош и поддршка l 
02 61 33 629

avast! Email Server Security
заштита на e-mail сервери, лиценцирање по бројот на
поштенски сандачиња
download free trial

avast! File Server Security
заштита на сервери, лиценцирање по бројот на сервери
download free trial

Поддржани платформи
Windows 2003
2008/R2 на Windows, Windows SBS 2011
Microsoft SharePoint Server 2003/2007/2010
Microsoft Exchange Server 2003/2007/2010

Топ понуди повеќе
Контакт l Помош и поддршка l 
02 61 33 629

avast! Endpoint Protection
avast! Endpoint Protection Suite


Максимална заштита на сите мрежни елементи

stevec.jpg   Високи Перформанси
scit.jpg  Сертифициран antivirus и anti-spyware јадро
lupa.jpg  Перцепција на „нападнати“ компјутери во мрежа
konzola.jpg  Лесно оnline управување и контрола
email-server-m.png  Заштита на e-mail сервери
firewall-ikonica.png  Firewall
stopspam-ikonica.png  Anti-SPAM
server-ikonica.png  Заштита на Вашите сервери

Топ понуди повеќе
Контакт l Помош и поддршка l 
02 61 33 629
30 дена бесплатно користење download free

avast! Distribucija

logo-distributor-horiz-gray-RGB-30mm.png

M&M d.o.o. l avast! GOLDpartner
phone: +386 2 748 00 99
e mail: info@avast.si

                                                          __      
KOMLAND doel
tel.: 02 61 33 629
DPTU KOLOR BLIMA dooel
tel.: 02 31 29 362

SALES & SUPPORT

KOMLAND doel
Informatički Rešenija
Šarski Odred 7
1000 Skopje

02 61 33 629
075 20 90 93
  e mail:  Julija Pishpecka